Els dinamitzadors de la Xarxa de Telecentres de Catalunya que hi estiguin interessats, ja poden inscriure’s al màster de dinamització especialment ideat per a ells i que l’STSI ha organitzat conjuntament amb la UOC.

La Generalitat de Catalunya, per mitjà de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, i la UOC han organitzat el màster de dinamització de la societat de la informació i el coneixement amb l’objectiu d’impulsar les competències pròpies de professionals com el dinamitzador de telecentre, que estén i potencia l’ús de les TIC a tota la societat catalana.

La necessitat d’aquest perfil professional és emergent tant en l’àmbit de l’Administració pública com en el de les empreses privades. Aquesta iniciativa conjunta consolida l’oferta d’una carrera professional motivadora en el camp de la dinamització digital, alhora que soluciona l’absència d’estudis universitaris d’especialització per a aquest perfil i acosta la universitat al món laboral, dissenyant una formació que impulsa la professionalització d’aquest col•lectiu.

Podreu trobar tota la informació del màster en aquest document.

Més informació per a la inscripció entrant a la part privada per a dinamitzadors de la web (Cal accedir-hi com a usuari registrat)

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.